english text

Upcycled by Jet

‘Upcycled by Jet’ is een serie lampen gemaakt van fietsonderdelen.
De prachtige vormen en stoere materialen van fietsen inspireerden Jet tot het maken van robuuste lampen en lichtobjecten.

 
 
Bikey winnaar Fietsfilmnacht 2016

 
 

 
 
In deze hartverwarmende korte film neemt het aandoenlijke lampje Bikey je mee op avontuur in de wijk waar Jet woont, het Arnhemse Spijkerkwartier.
Bikey reist met veel plezier de wereld rond, zijn film wordt nog steeds vertoond op film festivals in binnen- en buitenland.

 
 
Bikey

Bikey 1 - Upcycled by jet
Bikey 2 - Upcycled by jet

Bikey is een vrolijk en stoer lampje handgemaakt van fietsonderdelen door Jet. Het Ledlampje werkt op batterijen, is handzaam en daarom multifunctioneel. De ledjes zijn vervangen door sfeervol warm wit licht. Bikey past in ieders huis en hart en voelt zich overal thuis. Bestel jouw eigen Bikey door een mailtje te sturen naar post@jetdebruijn.nl € 79,00 (verzendkosten € 6,95) Bikey beleeft voortdurend nieuwe avonturen, je vindt ze je op www.facebook.com/JetdeBruijn.nl en https://www.instagram.com/jet_de_bruijn/

 
 
Spikey

Spikey 1 - Upcycled by jet
Spikey 2 - Upcycled by jet

Stoer lampje gemaakt van een oude tandwiel cassette. Je kunt hem zowel hangend als liggend gebruiken. Wordt geleverd met 1,5 meter zwart stoffen snoer met stekker. Andere lengtes snoer op aanvraag mogelijk. Spikey is vernoemd naar het Spijkerkwartier (Arnhem) waar Jet woont. € 69,00 (verzendkosten €6,95)

 
 
Radarlove

Radarlove 1 - Upcycled by jet
Radarlove 2 - Upcycled by jet

Wand-lichtobject gemaakt van tandwielen. Groots effect door schaduwwerking.
Standaardformaat is 9 tandwielen en 1 lichtbron. € 169,00 (verzendkosten € 6,95)
Maatwerk mogelijk, Radarlove is op elke gewenst formaat leverbaar.

 
 

 
Voor meer informatie en bestellingen:
post@jetdebruijn.nl
+31 (0)648937971

0

Your Cart